Yhteistyö Kino Euphorian kanssa – ilmoittaudu viikonloppukurssille 14.9.-16.9.

Akatemia järjestää yhteistyökurssin kulttuuriyhdistys Euphoria Borealiksen kanssa pe 14.9. – su 16.9.2012.

Kurssi lievittää ainakin vähän akatemialaisten toiveita käytännön elokuvakurssien osalta. Viikonlopun mittaisen kurssin aikana osallistujat toteuttavat elokuvakokeiluja toistensa kanssa, lokaatiossa joka on salainen. Elokuvien tekeminen aloitetaan perjantaina klo 17. Valmiit työt näytetään sunnuntaina illalla.

Euphoria Borealis on parin vuoden aikana järjestänyt Helsingissä ”Kino Euphoria” -nimistä elokuvatapahtumaa, jossa on tarkoitus tarjota mahdollisimman matala kynnys elokuvakokeiluille, uusille alueavaltauksille ja tekijöiden yhteistyölle kilpailusta vapaassa ympäristössä.

Akatemian kanssa toteuttava yhteistyökurssi on toivottavasti alkusoitto pidempiaikaiselle yhteistyölle, josta syntyisi alusta tekijöiden jatkuvalle kehittymiselle.

Periaate: Ihan niin kuin orkesterit, bändit ja yksittäiset muusikot – elokuvatekijätkin tarvitsevat jatkuvaa harjoittelua oman työvälineen ja taitojen kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Siinä missä Kino Euphoria on toiminut tähän saakka puhtaasti käytännön elokuvaworkshoppina, yhteistyö akatemian kanssa avaa toivottavasti myös teoreettisen puolen osaksi tekemistä.

Viikonlopun demokurssille mahtuu mukaan 50 ensimmäistä ilmoittautunutta. Kurssi on avoinna akatemialaiselle, sekä Euphoria Borealiksen jäsenille. Kurssin toimintakielenä on englanti. Ilmoittautuminen tapahtuu Euphoria Borealiksen kotisivujen kautta täällä: http://euphoriaborealis.net/kinoeuphoria.

Lisäkysymykset: kinoeuphoria (a)gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s