Syys- ja jouluseminaarin suunnittelua


Elokuva-akatemian syys- ja jouluseminaarin suunnittelu käynnistyi su 2.9. Rakenne ja sisältö alkoi hahmottua hiljalleen, mutta valmisteltavaa riittää. Pysykää kanavalla, sillä syys- ja jouluseminaarin aika ja paikka on näillä näppäimillä selvillä. Luvassa isoja paukkuja. Mikä Helsingin elokuva-akatemia, mitä me oikein halutaan ja miksi? Ja mitäpä jos avautumisen ja traumojen purkamisen asemesta kokoonnutaan seminaariin aikomuksena rakentaa?

Puheenvuoro?

Huomio: rakenteen osalta sovittiin, että ohjelmaan tulee joukkio lyhyitä (vain 5-10 min) valmisteltuja puheenvuoroja – tyylilajit toimintamalliehdotuksesta manifestiin käy. Ota yhteys helsinkifilmacademy(at)gmail.com, jos haluat heittää kiukaalle oman puheenvuorosi elokuva-alan ja elokuvaopetuksen kehittämiseen liittyen (huom. ei siis trauman purkua tai valituksia alan tai opetuksen epäkohdista. Nyt esiin ehdotukset toimintamalleiksi tai asenteiden muuttamiseksi, jotta voidaan mennä eteenpäin.)

Pitkän perehtymisen syysseminaariin voi aloittaa esimerkiksi tutustumalla Suomalaisen elokuvan lähihistoriaan:
(Spede Pasanen Jörn Donnerin ja Lenita Airiston vieraana ”7. Hetki” -ohjelmassa vuonna 1991.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s