Lyhytelokuvia saatettu maailmaan / Yhteistyökurssi Ylioppilasteatterin kanssa käyntiin

Kino Euphoria -viikonloppu

Kino Euphorian kanssa toteutettu yhteistyökurssi 14.-16.9. tuotti maailmaan 10 lyhytelokuvaa. Ensi-ilta pidettiin Vartiosaaressa. Kino Euphorian Vimeo-ryhmää voi kärkkyä – sieltä saattaa löytää kurssin tuloksia, jos tekijät nykäisevät tuotoksiaan julki. (PS. ohjaajat – rohkeesti vaan elokuvakokeilut nettiin)

 

Kuva Vartiosaaren ensi-illan cocktail-tilaisuudesta.

Elokuvanäyttelemisen kurssi alkaa

Ylioppilasteatterin kanssa yhteistyössä toteutettava elokuvanäyttelemisen kurssi käynnistyy tänä viikonloppuna 22.9.2012. Ensimäisenä viikonloppuna kokeneimmille on luvassa Stanislavskin metodeja sovellettuna valkokankaalle, Toisena viikonloppuna keskitytään teknisiin ulottuvuuksiin elokuvanäyttelemisessä kameran molemmin puolin, ja kolmentena viikonloppuna otetaan tarkasteluun peruskysymyksiä läsnäolosta ja katsottuna olemisesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s