Maya Deren -lukupiiri

Maya Deren -lukupiirissä on luettu kokeellisen elokuvan pioneerin ja uuttaluovan elokuvateoreetikon Maya Derenin tekstejä teoksesta Essential Deren: Complete Film Writings (MacPherson 2005). Vapaamuotoisessa opintopiirissä on pyritty myös katsomaan elokuvia teorian höysteeksi ja keskustelu on laajentunut koskemaan elokuvallista kokeilevuutta yleensäkin. Vuoden 2012 viimeinen kokoontuminen on perjantaina 7.12. klo 18 työhuone Vuorella osoitteessa Hauhontie 4 g 40 b (sisäänkäynti Hauhontien ja Keiteleentien kulmassa). Kevään kokoontumisista voi kysellä vaikka Kari Yli-Annalalta (kari.yliannala[ät]kuva.fi) tai Pietari Kylmälältä (pietari.kylmala[ät]uta.fi).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s