KINO LOIKKA Tanssielokuvan -kurssi 15.-17.3.2013

KINO LOIKKA Tanssielokuvan -kurssi 15.-17.3.2013

Paikassa: TEAK Valo- ja Äänisuunnittelun laitos LINTULAHDENKATU 3, 00531 HELSINKI

KINO LOIKKA –kurssilla toteutetaa osallistujien kesken lyhyitä tanssielokuvia kokonaisuudessaan ‘Kino Kabaret’ konseptin pohjalta viikonlopun aikana. Konseptin ideologiana on kollektiivisen tekemisen kautta oppiminen ja tietotaidon jakaminen. ’Mitä ennemmän annat sitä enemmän saat’.

Kurssilla valmistettavat elokuvan valitaan osallistujien ehdottamien ideoiden pohjalta ja toteutetaan niillä resursseilla jotka osallistujat tuovat ryhmän käytettäväksi. Kukin osallistuja voi määritellä oman työtehtävänsä kiinnostuksensa ja osaamisensa mukaan. Elokuvan muoto, toteutus ja tekijöiden roolijako on kunkin ryhmän omassa harkinnassa. Kollektiivinen elokuva ideoidaan, suunnitellan, kuvataan, leikataan ja esitetään kurssin aikana. Aikaa koko prosessiin on perjantai illasta klo 18, sunnuntai iltaan klo17, jonka jälkeen valmistuneet elokuvat esitetään koko rymälle.

Elokuvien teema on tanssi ja liike elokuvassa. Tanssin ei tarvitse olla muotoon tai tiettyyn estetiikkaan sidonnaista, mutta toiveena ja tavoitteena on tutkia liikkeellisen kerronnan mahdollisuuksia ja muotoja elokuvassa. Ohjaajat, koreografit, leikkaajat, kuvaajat, äänisuunnittelijat ja muut elokuva-alan ammattilaiset sekä erilaisin taidoin ja kokemuksin varustetut fyysisen ilmaisun esiintyjät ovat tervetulleita osallistumaan kurssille.

Täytä hakukaavake 7.3. 2013 mennessä osoitteessa: https://docs.google.com/forms/d/19WllxlPvN_2pAk8jf2ViNi2L5iEvfx1869sHipteO2E/viewform?sid=7350b5b9f598821a&token=TAotzjwBAAA.ZWvqnzzamxMskz_WBfaIKQ.mhR9tMCc5kVN3aS0yc190w

Kurssille valitaan max 35 osallistujaa.

2 kommenttia artikkeliin ”KINO LOIKKA Tanssielokuvan -kurssi 15.-17.3.2013

    • elokuvaakatemia sanoo:

      Hei koko meininki perustuu vertaisopettamiseen. Kenellekään ei makseta palkkaa ja kukaan ei joudu maksamaan mitään. Kursseille ilmoittaudutaan kurssikuvauksessa mainitulla tavalla tai sitten vain saapumalla paikalle ensimmäisellä kerralla. Mikäli elokuvan parissa tekeminen, keskustelu, kouluttautuminen tai opettaminen kiinnostaa, tervetuloa!
      Tällä hetkellä emme kerää ilmoittautumisia mikä tarkoittaa että kuka tahansa paikalle tuleva on jäsen. Jäsenyys on ennemminkin henkinen titteli :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s