Kokeellisen elokuvan piiri

Helsingin elokuva-akatemian kokeellisen elokuvan piiri ”HEKOheko” järjestetään tästä lähtien joka toinen tiistai, seuraavan kerran 19.3. klo 18 osoitteessa Hauhontie 4. Kokeellisen elokuvan piiri on vapaamuotoinen kokoontumispaikka kaikille kokeellisesta elokuvasta kiinnostuneille. Toiminta koostuu elokuvien katsomisesta, kokeellista elokuvaa käsittelevästä kirjallisuudesta sekä ennen kaikkea mielenkiintoisista keskusteluista. Piiri starttasi viime syksynä Maya Deren -lukupiirinä, mutta päätti laventua kaikenlaiseen elokuvalliseen kokeilevuuteen. Piiri kokoontuu pääsääntöisesti osoitteessa Hauhontie 4, työhuone Vuorella. Piiriin kannattaa ilmoittautua etukäteen jos haluaa opintomateriaalit käsiinsä. Liittyäksesi postituslistalle ota yhteyttä vaikka Kari Yli-Annalaan (kari.yliannala[ät]kuva.fi) tai Pietari Kylmälään (pietari.kylmala[ät]uta.fi).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s