Syksyn 2013 käsispiirit käynnistyvät

Oletko kiinnostunut käsikirjoittamisesta? Haluatko kirjoittaa dokkarin, jonkin mittaisen fiktion tai kokeellisen elokuvan?

Nyt sinulla olisi mahtava tilaisuus osallistua käsikirjoituspiiriin, jossa saat palautetta ja rohkaisua tekemisillesi, sekä deadlinet.

Helsingin elokuva-akatemia kokoaa jo kolmannen kerran käsisjoukkonsa maanantaina 2.9. klo 18. Tule paikalle, jos haluat toteuttaa jonkin käsisprojektin tulevina aikoina. Paikka on Donkey Hotel Kalasatamassa, osoite on Vanha Talvitie 1, 2 krs.

Käsispiiriin kuuluminen vaatii sinulta aikaa ja itsekuria, sillä luet toisten tekstejä ajatuksella sekä työstät omaa projektiasi ”sydämellä”. Vastalahjaksi saat hyväksyvän ja inspiroivan ilmapiirin, ihmisiä joiden kanssa puhua projektista ja prosessista, sekä tavoitteita kirjoittamiselle. Piirit määrittävät itse missä tapaavat, ja kuinka usein.

Tänä syksynä pyritään piirit järjestämään niin, että jokaisessa piirissä olisi vähintään kaksi, joilla olisi jo kirjottamiskokemusta, jotta oppiminen olisi mahdollisimman vertaista ja jotta myös kokemattomat kirjoittajat saisivat riittävästi opastusta. Tärkein on tarina, siis tule!

Ilmoita tulemisestasi tai estyneisyydestäsi osoitteeseen vilja.autiokyro at gmail.com. Kerro meilissä lyhyesti

1. Onko sinulla idea/ ei ideaa / oletko jo pidemmällä tekstisi kanssa

2. Oletko ammattikäsikirjoittaja / käsikirjoitusopiskelija / muulla tavalla kokenut kirjoittaja / jollain tavalla käsikirjoitusten kanssa toiminut / kokematon kirjoittaja

3. Oletko ollut viime lukuvuonna käsispiirissä

4. Jos sinulla on jotain toiveita tai ehdotuksia

5. pääsetkö tulemaan maanantaina 2.9.

Lähiaikoina on luvassa uutisia myös muista syksyn aktiviteeteista, jotka liittyvät käsikirjoittamiseen, niistä lähempänä.


– Vilja Autiokyrö

redrum_dannytorrance

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s