Mukaan akatemian käsispiireihin keväällä 2015?

Kokoamme uusia käsispiirejä!

Helsingin elokuva-akatemian käsikirjoituspiirit ovat ryhmiä, joissa käsikirjoitetaan itsenäisesti omia tekstejä (lyhärit, pitkät fiktiot, dokkarit, tv-sarjat, kokeelliset…), mutta saadaan omalle työskentelylle ryhmän tuki, aikataulut, palautetta ja kannustusta sekä keskustellaan ja kehitytään yhdessä käsikirjoittajina.

Käsispiiriin kuuluminen vaatii sinulta aikaa ja itsekuria, sillä luet toisten tekstejä ajatuksella ja työstät omaa projektiasi sydämellä. Vastalahjaksi saat hyväksyvän ja inspiroivan porukan, jonka kanssa voit puhua projekteistasi ja taiteellisesta prosessista, sekä selkeitä tavoitteita kirjoittamiselle. Käsikirjoituspiireissä on aiemmin ollut tavoitteet korkealla ja todellista intoa työskennellä käsikirjoittamisen parissa. Toivomme näitä ominaisuuksia myös uusilta jäseniltä, mutta muita vaatimuksia mukaan tulemiselle ei ole.

Uudet ryhmät kootaan yhteisessä tapaamisessa 08.02.2015 klo 16-19 osoitteessa Hiihtomäentie 34, Helsinki. Helsingin elokuva-akatemian toiminta perustuu vertaisoppimiseen ja käsispiirit muodostetaan niin, että niissä on noin 4-6 henkilöä, jotka ovat taustaltaan ja tavoitteiltaan sopivia antamaan toisilleen kannustusta ja palautetta. Yhteisen tapaamisen jälkeen piirit määrittävät itse missä ja miten usein tapaavat.

Ilmoittaudu 06.02 mennessä sähköpostitse osoitteeseen:

vilja.autiokyro (a) gmail.com

Kerro meilissä lyhyesti

1. taustastasi ja tavoitteistasi

2. onko sinulla idea/ ei ideaa / oletko jo pidemmällä tekstisi kanssa ja mihin kategoriaan tekstisi voisi luokitella

—————————————

Hei käsispiiriläinen,

onko käynyt niin, että olet saanut projektisi valmiiksi jossain ryhmässä ja kaipaisit seuraavalle projektille erilaista käsispiiriä? Tai onko elämänpolut kuljettaneet ryhmäläisesi uusiin haasteisiin ja vanha ryhmäsi kuopattu, mutta haluaisit vimmatusti jatkaa? Tuntuuko, että haluat käyttää enemmän aikaa kirjoittamiseen ja tapaamisiin kuin muut ryhmäläisesi ja kaipaisit siksi elämääsi toista ryhmää?

Kokoamme uusia ryhmiä, tule tapaamiseen, jos koet sen ajankohtaiseksi!

Tapaaminen pidetään 08.02.2015 klo 16-19 osoitteessa Hiihtomäentie 34, Helsinki. 

Ilmoittaudu 06.02. mennessä sähköpostitse osoitteeseen:

vilja.autiokyro@ gmail.com.

Kerro meilissä lyhyesti

missä ryhmässä olet aiemmin ollut ja miksi toivot uutta ryhmää

millainen kirjoitusprojekti sinulle on meneillään / millaisen uuden käsiksen olet aloittamassa

Bruce-Willis-Sylvester-Stallone-Brigitte-Nielsen-and-Frank-Stallone-on-a-roller-coaster

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s