Club Euphoria – “open mic -ilta” lyhytelokuville starttaa Helsingissä

Tule, jaa elokuvasi yleisölle!

Kuukausittaisen Club Euphoria-elokuvaklubin ensimmäinen näytös on torstaina 26.2. klo 19 Salakinossa, Kalliossa. Salakino sijaitsee Made in Kalliossa (Vaasankatu 14), jossa yläkerran kahvila palvelee klo 20 asti. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Näytettävän lyhytelokuvan täytyy olla H.264 formaatissa ja se voi olla enintään 1GB:n kokoinen tiedosto.

clubeuphoria

Helsingin elokuva-akatemian yhteystyökumppani, elokuvajärjestö Euphoria Borealis tuo Suomeen Kino-liikkeen mukana maailmalle levinneet avoimet open screen -näytökset. Kuukausittaisiin näytöksiin kuka tahansa voi tuoda näytille oman lyhytelokuvansa. Euphoria Borealiksen luotsaama lyhytelokuvaklubi Club Euphoria pyrkii edistämään elokuvantekijöiden mahdollisuuksia ja tuomaan elokuvat helpommin yleisön nähtäväksi.

Helsingissä aloittava Club Euphorian facebook-tapahtumasta lisätietoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s