Kansainvälinen elokuva-workshop Helsingissä etsii osallistujia

Helsingin elokuva-akatemian yhteistyöjärjestö Euphoria Borealis järjestää viidennen kerran suositun ”Kino Kabaret” -elokuva tapahtuman Suomessa.

HELSINKI INTERNATIONAL KINO KABARET
2.–10.7.2015

Osallistujahaku 5. kansainväliseen Kino Kabaret’iin Suomessa on nyt käynnissä

Euphoria Borealis ry järjestää tänä kesänä jo viidennen kerran suositun kansainvälisen elokuvatapahtuman Suomessa. Kino Kabaret on tapahtuma, jossa motivoituneet elokuvantekijät voivat toteuttaa lyhytelokuviaan kansainvälisessä ja spontaanissa yhteistyössä, ja saada lyhytelokuvansa näytille avoimissa näytöksissä Helsingissä. Työskentelemme Helsingin Suvilahdessa, nuorisojärjestö Oranssi ry:n tiloissa.

Helsinki International Kino Kabaret on jaettu sessioihin. Jokaisen session alussa kokoonnumme projektitapaamiseen. Ne osallistujat, joilla on idea lyhytelokuvaa varten, esittelevät ideansa ja mitä tarvitsevat sen toteuttamiseen. Kun jokainen ohjaaja on esitellyt ideansa (esim. “tarvitsen kuvaajan, leikkaajan, kolme näyttelijää ja majakan kuvauslokaatioksi”), jakaannumme vapaasti työryhmiin. Toteutamme esitellyt ideat auttamalla toisiamme ja tekemällä yhteistyötä. Session päätyttyä esittelemme valmiit lyhytelokuvat tuoreina paikalliselle yleisölle avoimissa näytöksissä.

Kino Kabaret ei ole kilpailu, vaan mahdollisuus tehdä elokuvia, oppia uusia taitoja tekemisen kautta, opettaa mitä sinä osaat muille ja tavata ihmisiä joiden kanssa voit jatkaa yhteistyötä Kino Kabaret’n jälkeen. Tarjoamme elokuvantekijöille tuotantoympäristön, jossa vapaus ja avoimuus ovat luovuuden lähtökohtia. Ainoat rajoitteet ovat tuotantoaika (48-60 tuntia) ja elokuvan pituus (max. 7min). Ei turhaa odottelua. Tee lyhytelokuvasi NYT.

OSALLISTUMISMAKSU JA MAJOITUS

Tapahtuman osallistumismaksu on 10€/sessio. Voit päättää itse kuinka moneen sessioon osallistut. Osallistumismaksu kattaa työskentelytilan käytön, aamiaista projektitaapamispäivinä, muutaman illallisen tapahtuman aikana ja pääsyn Kino Kabaret’n elokuvanäytöksiin. Järjestämme lisäksi majoituksen helsinkiläisten osallistujien kodeissa kaikille niille, jotka tulevat päkaupunkiseudun ulkopuoleleta. Jos olet helsinkiläinen, ilmoita hakulomakkeessa kuinka monta osallistujaa voit majoittaa.

LISÄTIETOJA: http://euphoriaborealis.net/?p=964

AIKATAULU

Suosittelemme että saavut Helsinkiin 1.7.

0. SESSIO – “The Euphoria Infusion!”
TO 2.7. 10:00 Esittäytyminen + 21:00 Kinolab -näytös
Ensimmäisenä päivänä yllätysohjelmaa, joka sekoittaa pakan, jotta tutustumme toisiimme.

I. SESSIO
PE 3.7. 11:00 Projektitapaaminen
LA 4.7. Elokuvien kuvaamista
SU 5.7. 1. näytös illalla

II. SESSIO
MA 6.7. 11:00 Projektitapaaminen
TI 7.7. 2. näytös illalla

III. SESSIO
KE 8.7. 11:00 projektitapaaminen + Quickie night!
TO 9.7. Elokuvien tekemistä
PE 10.7. 3. näytös illala + Päätösjuhla!

ILMOITTAUMINEN: http://goo.gl/p5gOLl
ILMOITTAUDU MUKAAN SU 24.5. MENNESSÄ!
Olemme yhteydessä osallistumisestasi ti 26.5.

Huom! Paikkoja on rajoitetusti, vain 90 elokuvantekijälle. Ilmottautuminen lomakkeella ei ole osallistumisvahvistus. Vahvistamme osallistumisesi 26.5.

OTA YHTEYTTÄ kinoeuphoria@gmail.com

Nähdään heinäkuussa!

Helsinki International Kino Kabaretia tukevat Helsingin kaupungin kulttuurikeskus ja Taiteen edistämiskeskus, sekä se totetutetaan yhteistyössä Oranssi ry:n kanssa.

fb-cover-3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s