Elokuva-akatemian syksyn 2015 lyhytdokumentaarin workshop – ilmoittaudu 30.8. mennessä.

Hyvä elokuva-akatemialainen elokuvantekijä,

Helsingin elokuva-akatemian lyhytdokumentaari-kurssilla elokuvantekijät ryhtyvät sanoista tekoihin. Syksyn 2015 aikana kukin kurssin osallistuja toteuttaa nopeatempoisesti oman vapaa-aiheisen dokkarin. Ideoita kehitellään yhdessä, samoin toteutusta ja mahdollisten tiimien rakentumista. Mietimme myös julkaisemista ja mahdollisia elokuva-akatemian ulkopuolisia yhteistyökuvioita. Yhdessä olemme enemmän.

Jos olet ammattimainen ja innostunut elokuvantekijä & halukas sitoutumaan projektiin, lähetä vapaamuotoinen ideasi elokuvasta, jonka aiot toteuttaa. Deadline sunnuntai 30.8. Kurssille mahtuu max. 10 henkeä.

Lähetä ilmoittautumisesi osoitteeseen: Juha Suomalainen / jtsuomalainen at gmail.com

Elokuvantekijänä et tarvitse aiempaa dokkarikokemusta osallistuaksesi hankkeeseen, mutta elokuvantekijänä et kuitenkaan ole vasta-alkaja.

Muoto:

lyhyt, (5-20 min), luova, journalistinen, runollinen, kokeellinen, henkilökohtainen,  tms. – sinä päätät!  Valmiit elokuvat on tarkoitus näyttää julkisesti ja kootusti jo marraskuussa. Jatkoa mietimme keskenämme.

Älä epäröi, vaan toimi nopeasti. Ensimmäinen tapaaminen on to 3. 9. klo 19. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Kurssin vetäjänä dokkarintekijä, tuottaja & muusikko Juha Suomalainen. Juha toimii myös dokumentaarielokuvan vierailevana opettajana Nordland kunst-og filmfagskolessa Norjassa.

Juhan terveisiä kurssista kiinnostuneille: ”Koska kurssille mahtuu vain rajallinen iskukykyinen ryhmä, valitsen osallistujat vapaiden hakemusten / synopsisten perusteella. Tarkoitukseni on paitsi tutoroida, myös toimia tuottajana elokuvissa. Ainakin taiteellisena sellaisena. Jos toimit oman firmasi kautta, se on ok. Olen itse kouluttautumislomalla Yleisradiosta ja teen hankkeen ns. pro bono”.

Soita, jos kysyttävää.

dokkariterveisin,

Juha Suomalainen,
p. 040 844 2738
jtsuomalainen at gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s