SYKSYN 2015 KÄSISPIIREJÄ KOOTAAN – ILMOITTAUDU 5.11. MENNESSÄ MUKAAN 

Etsitkö potkua käsikirjoittamiseen? Helsingin elokuva-akatemian käsikirjoituspiirit ovat ryhmiä, joissa käsikirjoitetaan itsenäisesti omia tekstejä (lyhärit, pitkät fiktiot, dokkarit, tv-sarjat, kokeelliset…), mutta saadaan omalle työskentelylle ryhmän tuki, aikataulut, palautetta ja kannustusta sekä keskustellaan ja kehitytään yhdessä käsikirjoittajina.
Käsispiiriin kuuluminen vaatii sinulta aikaa ja itsekuria, sillä luet toisten tekstejä ajatuksella ja työstät omaa projektiasi sydämellä. Vastalahjaksi saat hyväksyvän ja inspiroivan porukan, jonka kanssa voit puhua projekteistasi ja taiteellisesta prosessista, sekä selkeitä tavoitteita kirjoittamiselle.
Käsikirjoituspiireissä on aiemmin ollut tavoitteet korkealla ja syvää intoa työskennellä käsikirjoittamisen parissa. Toivomme näitä ominaisuuksia myös uusilta jäseniltä, mutta muita vaatimuksia mukaan tulemiselle ei ole.
Uudet ryhmät kootaan yhteisessä tapaamisessa Helsingissä 12.11.2015 klo 18-21 (paikka varmistuu myöhemmin). Helsingin elokuva-akatemian toiminta perustuu vertaisoppimiseen ja käsispiirit muodostetaan niin, että niissä on noin 4-6 henkilöä, jotka ovat taustaltaan ja tavoitteiltaan sopivia antamaan toisilleen kannustusta ja palautetta. Yhteisen tapaamisen jälkeen piirit määrittävät itse missä ja miten usein tapaavat.
Ilmoittaudu 05.11 mennessä sähköpostitse osoitteeseen:
Kerro meilissä lyhyesti
1. taustastasi ja tavoitteistasi
2. onko sinulla idea/ ei ideaa / oletko jo pidemmällä tekstisi kanssa ja mihin kategoriaan tekstisi voisi luokitella

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s