Elokuva-akatemian vuosi 2016 käynnistyy

Helsingin elokuva-akatemia palaa joulutauolta. Elävän kuvan seuran kevätkauden 19 maanantaisessiota ovat toinen toistaan kutkuttavampaa.  Lukukauden avaa ohjaaja-käsikirjoittaja Maria Lappalainen, joka alustaa keskustelun väkivallan kokemisesta elokuvassa. Tammikuun toisen session vetää Helsingin elokuva-akatemian koollekutsuja, ohjaaja Hannaleena Hauru, jonka johdolla tutkimme maskeerauksen merkitystä harjoitteiden kautta. Avauskuukauden päättää ohjaajaopiskelija Hannes Renvall, jonka kanssa perehdymme näyttelijöiden asemoinnin ulottuvuuksiin.

Sessioiden blogipostaukset päivittyvät Elokuva-akatemian kotisivuille. Tiesitkö, että osa Elävän kuvan sessioista on myös kuunneltavissa Podcasteina? Kurkkaa vuoden 2015 satoa: http://korppiradio.net/elavan-kuvan-seura/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s